Qysh me ndërru ngjyrën e luleve të freskëta? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me ndërru ngjyrën e luleve të freskëta?

| Hobi | 15 January 2017 | 07:08

Përbërësit e nevojshem:

  • Ngjyrë ushqimi
  • Ujë.

1. Në një gotë me ujë të ngrohtë shtoni 25 pika ngjyrë ushqimi dhe përzieni me lugë plastike.

Image

2. Largoni fletat nga lulet.

Image

3. Preni rrënjët.

Image

4. Vendosni lulet në gotat me ujë dhe ngjyrë ushqimi.

Image

 

5. Shpërlani rrënjët pas 24 orësh, dhe lulet do të jenë shëndrruar në ngjyrën e preferuar.

Image

 

dua