Qysh me qenë artist i organizuar? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me qenë artist i organizuar?

Qysh Me Qysh Me | Hobi | 17 February 2017 | 00:27
Artistet thuhet se fokusohen vetëm në punën e tyre, dhe rrëmuja që krijohet prapa punës nuk është shumë e rëndësishme. Për të qenë artist i organizuar atëherë: 1.Pa marrë parasysh se qfarë lloj artisti jeni, mbani mjetet e punës në një dhomë apo në një vend të vetëm. Nëse jeni fotograf, mbani lentet, zinxhirët dhe bateritë në të njejtin kuadër të shtëpisë apo studios. Piktorët duhet të mbajnë furcat, pastruesit, ngjyrat dhe materialit që pikturojnë në to në një vend. Kjo formë organizimi ndihmon që ti gjeni mjetet që ju duhen më lehtë, duke limituar kërkimin në një hapësirë të vogël. 2.Bëni disa minuta kohë pas përfundimit të qdo sesioni që të pastroni rrëmujën që keni krijuar gjatë sesionit. Kjo nuk do të thotë të pastroni të gjithë studion, por të mbani hapësirën rreth jush që e keni përdorur të rregulluar e të pastër qdo ditë. Largoni plehrat apo materialet e panevojshme, dhe pastroni sipërfaqet e ndotura.
dua