Email adrese elektronike, qysh me kriju llogari falas ne Gmail? - Qysh Me nga dua.com 

Email adrese elektronike, qysh me kriju llogari falas ne Gmail?

Qysh Me Qysh Me | Internet | 16 March 2011 | 08:22

Gmail ofron email adresa falas me baze Web per perdorues te internetit ne shume vende dhe eshte mbi 40 gjuhe e perkthyer. Edhe pse ajo filloi si nje sherbim vetem me ftesa (ne 2004), hapesira fillestare e saj ishte 1 GB (Gigabajt) por tani eshte me shume se 7 GB hapsire per ruajtjen e garantuar te emaileve me baze Web. Klientet mund te regjistrohen per nje llogari ne Gmail permes Google, dhe te gezojne sherbime te tjera perveç email.

Udhezimet:

Shko tek faqja Google.com dhe zgjidhni lidhjen Gmail ne krye te ekranit. Ju do te shihni faqen e hyrjes dhe te pergjithshme te informacionit. Klikoni mbi "Sign up for Gmail" ne kutine e login.

"Sign up for Gmail"  Kontrolloni nese emri qe deshironi ta regjistroni eshte i lire. Fusni nje fjalekalim. Gmail do te vleresoj fjalekalimin tuaj si te forte apo te dobet. Kliko ne "Password Forca" per te hapur nje dritare pop-up e  cila do te shpjegoj detajet ne lidhje me sigurine e password-it.

Pergjigju pyetjeve te sigurise. Pastaj plotesoni nje anti-spam verifikim ne fjalekalim dhe kliko tek "i pranoj" nen "Terms of Service." Ju do te transferoheni ne nje faqe te mirepritur me me shume informacion per Gmail.

Kliko "Unë jam gati. Show Me My Account" për ta përdorur Google-mail llogarinë tuaj. Hape dhe lexoj emaila hyrës nga ekipi i Google për të mësuar rreth karakteristika të veçanta të Gmail-it, si "grupim" i menjëhershëm të mesazheve të lidhura dhe hapësirë shtesë magazinimit.

Mësoni rreth funksioneve të tjera Gmail. Ka një mënyrë të lidhura me fjalen e kërkimit dhe një sistem paraqitjen që ju lejon të jepni nën-etiketat për çdo dosje keni krijuar.Merrni Tour Gmail duke klikuar mbi link teksti në "Getting Started me faqe Gmail.

Vështërsia: Lehtë

dua