Qysh me i gjete mesazhet e fshehura ne llogarine tuaj @Twitter? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me i gjete mesazhet e fshehura ne llogarine tuaj @Twitter?

Qysh Me Qysh Me | Internet | 08 June 2017 | 00:11

Kutia e mesazheve ne llogarine tuaj ne Twitter ka pesu nje ndryshim javen e kaluar.

Twitter eshte ne process per te aktivizuar per te gjitha llogarite mundesine e dergimit te mesazheve dierekte "Direct Message" ne menyre qe ju te mund te pranoni mesazhe nga llogarite te cilet nuk i percjellni.

Keto "Mesazhe" do te shkojne ne kutin tuaj dytesore (E ngjajshme me Facebook-un) kur do te ju vie kerkesa per te pranuar ate mesazh apo jo nga personat te cilet nuk i njifni.

Ende nuk eshte e aktivizuar per te gjithe, por do te jete se shpejti dhe keshtu do te doket:

Image
 
  • Hape aplikacionin ne IOS ose Android, ose vizito twitter.com
  • Kliko ne tab-in e mesazhe
  • Ne fund te ekranit ju do ti keni 2 opcionet e reja te cilat jane: Inbox dhe Requests.
  • Requests eshte kutia e mesazheve nga llogarite te cilet nuk i ndjek. Ju mund ti aprovoni ose ti fshini mesazhet. 
  • Ne momentin qe e aprovoni nje mesazh nga nje llogari atehre do te vazhdoni ti keni ne Inbox.

Twitter eshte duke i lansuar disa veqori te reja, kjo eshte njera nder to dhe mund te mos jete aktive per ju ende por do te jete deri ne fund te muajit.

Komentei nga autori: Nese jeni duke perdore ndonje aplication i cili nuk eshte nga Twitter por nga pala e trete ju nuk do te keni casje ne kutine e re te mesazheve, ndoshta do te jete ne te ardhmen por per momentin vetem do te keni vetem inbox-in klasik.

dua