Qysh me i ruajtë mesazhet e Gmail? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me i ruajtë mesazhet e Gmail?

| Internet | 05 March 2018 | 16:34

Opsionet Cut dhe Paste janë shumë të mira, por Google ofron edhe një opsion i cili mundëson ruajtjen e mesazheve të Gmail në formatin PDF në shërbimin Google Docs.

Ja si bëhet kjo:
1. Identifikohu në Gmail.

Shkoni tek opsioni Settings.
Klikoni në menynë Labs.
Ecni poshtë më maus dhe klikoni Enable Create a Document.
Shkoni në fund dhe klikoni Save Changes.
Kur dëshironi të ruani një mesazh si dokument, klikoni në butonin More dhe zgjidhni opsionin Create a Document.
Një faqe e re do hapet dhe ju do të jeni në Google Docs.

Prej aty e keni lehtë të redaktoni, dhe eksportoni në formatin PDF ose në ndonjë format tjetër.
Kjo është e dobishme nëse ju pranoni mesazhe të rëndësishme dhe që ju duhen, mund ti ruani si dokumente dhe pastaj ti printoni.

Image

 

dua