Qysh me mat shpejtësinë e internetit tuaj? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me mat shpejtësinë e internetit tuaj?

Qysh Me Qysh Me | Internet | 08 April 2020 | 10:42

Ekzistojnë dhjetëra webfaqe, të cilat mundësojnë matjen e shpejtësisë së internetit tuaj falas, dhe shpejt.

Gjithashtu duhet të kuptoni se, shpejtësia e internetit tuaj ndahet në Download dhe Upload që do të thotë se njëra paraqet shpejtësinë e shkarkimit nga webi, ndërsa tjetra ngarkimi i ndonjë fotografie apo diçkaje tjetër në web, ku të dyjat së bashku e përfshijnë shpejtësinë e internetit tuaj.

dial_demo

Hapi 1: Vizitoni speedtest.net

Hapi 2: Pritni derisa të hapet, pastaj klikoni në butonin ku shkruan "BEGIN".

Hapi 3: Pritni derisa të filloj testi, kur të kryhet ju mund të shihni shpejtësinë e internetit tuaj në Mbps, ku njëra paraqet "Download speed" e cila është zakonisht më e lartë dhe përdoret shumë më shumë nga përdoruesi sesa "Upload speed" e cila zakonisht është më e ulët.

dua