Qysh Me - Kërko - Qysh me ndryshu pozitën e ekranit në kompjuter? 
Kyçu

Qysh me ndryshu pozitën e ekranit në kompjuter?

Qysh Me Qysh Me | Internet | 14 April 2014 | 19:39
blue_pc3_logo Shpesh herë ndodh që pozita e ekranit të kompjuterit tuaj të ndryshohet gjatë luajtjes së lojrave të ndryshme, pra me kombinimin e tasteve të ndryshme, për ta rikthyer pozitën e mëparshme të ekranit, atëhërë përdorni këtë hap: Shtypni tastet CTRL + ALT + Shigjetat si në foto  Untitled dhe ekrani juaj do të drejtohet në pozitën e rregullt, fjala është për problemin kur ekrani rrotullohet si në foton në vijim, images  

Komentet

Të Ngjajshme

dua