Qysh me aktivizu internetin roaming në IPKO? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me aktivizu internetin roaming në IPKO?

| IPKO | 21 August 2017 | 19:00

Këtë verë, pushimet tuaja do të jenë më të lira me pakot roaming të internetit në mobil dhe ato me min/sms.

Varësisht cilin vend planifikoni ta vizitoni, ne ju ofrojmë pako që ju shërbejnë më së miri nevojave tuaja të komunikimit.

Ju duhet të lidheni me njerin nga këta operatorë:

  • Shqipëri – Eagle, Telekom Albania ose Vodafone
  • Maqedoni – One/Vip
  • Mali i Zi – M:Tel (29703)
  • Turqi – Vodafone

Secila pako vlen në Kosovë, Shqipëri, Maqedoni, Mal të Zi dhe Turqi.

Për t’ju funksionuar interneti në mobil, lidhuni manualisht me operatorët e lartëcekur, sigurohuni që APN është IPKO dhe aktivizoni “Data” dhe “Data Roaming” te Settings.

 

Për të aktivizuar pakon ditore me 200 MB, e cila kushton 1.50 Euro ju duhet të thirrni në *478*1#,

Për të aktivizuar pakon javore me 1 GB, e cila kushton 5 Euro ju duhet të thirrni në *478*2#,

Për të aktivizuar pakon mujore me 2 GB, e cila kushton 10 Euro ju duhet të thirrni në *478*3#.

Image

 

dua