Qysh me fitu telefon në IPKO me pakon mujore PLAN? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me fitu telefon në IPKO me pakon mujore PLAN?

Qysh Me Qysh Me | IPKO | 01 February 2017 | 18:07
Me pakot PLAN, ju mund të zgjedhni pakon më të vogël e cila ju përshtatet më shumë nevojave tuaja, dhe të merrni cilindo telefon. Varësisht nga pako që keni zgjedhur, ju do të merrni zbritje në telefonin që keni zgjedhur. Për shembull, nëse zgjedhni pakon PLAN 3, ju do te fitoni 100 Euro zbritje ne telefonin qe keni zgjedhur. Si mund ta marr telefonin me ZERO Euro?
  1. Nëse jeni klient ekzistues i pakove Prepaid apo klient i ri, dhe dëshironi të merrni njërën nga pakot Plan 4, 5, 6, 7, 8 ose 9, para se të shkoni në dyqanin IPKO-së, duhet ta plotësoni dokumentin e bashkangjitur (gjej dokumentin e bashkangjitur këtu)
  2. Pasi ta plotësoni dokumentin, drejtohuni tek dyqani më i afërt i IPKO-së
  3. Dokumentin nuk keni nevoj ta plotësoni nëse jeni përdorues i pakove Prepaid/Postpaid, në qoftë se dëshironi të merrni njërën nga pakot Plan: 1, 2 ose 3.
 
dua