Qysh Me - Kërko - Qysh me i aktivizu pakot TiP në IPKO? 
Kyçu

Qysh me i aktivizu pakot TiP në IPKO?

Qysh Me Qysh Me | IPKO | 10 November 2016 | 22:41
Me pakot e reja për minuta, SMS, dhe internet në mobil, ju do ta gjeni TiP-in që ju përshtatet më së miri. Brenda pakove TiP, ju mund të zgjedhni mes opsioneve me validitet javor dhe mujor, si dhe opsioneve me më shumë benefite:   TiP Standard përmban:
 • 100 minuta
 • 100 sms
 • 1 GB,
Me validitet 7 ditë për vetëm 2.50 Euro. Kontrolloni gjendjen duke thirrur *110*1# TiP Trendy përmban:
 • 100 minuta
 • 150 sms
 • 500 MB,
Me validitet 30 ditë për vetëm 4 Euro. Kontrolloni gjendjen duke thirrur *110*4#. TiP Aktiv përmban:
 • 100 minuta
 • 150 sms
 • 700 MB,
Me validitet 30 ditë për vetëm 5 Euro. Kontrolloni gjendjen duke thirrur *110*5#. TiP Ndryshe përmban:
 • 150 minuta
 • 200 sms
 • 1 GB,
Me validitet 30 ditë për vetëm 7 Euro. Kontrolloni gjendjen duke thirrur *110*7#. tipi

Komentet

Të Ngjajshme

dua