Qysh me zgjedhë kafshën shtëpiake? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me zgjedhë kafshën shtëpiake?

Qysh Me Qysh Me | Kafshe & Insekte | 01 December 2016 | 19:22
Kur jeni duke blerë kafshë shtëpiake për familjen tuaj, ndani kohën ede për të mësuar se cila kafshë është e duhura. Ky është një vendim me rëndësi që duhet të merret në konsideratë. 1.Vendi në të cilin jetoni bën ndryshim të madh ne llojin e kafshës shtëpiake që mund të keni. Jo të gjitha shtëpitë mund të akomodohen me të gjitha kafshët. Për shembull, nëse keni banesë me hapësirë të vogël, qeni i madh me energji të lartë nuk do të ishtë kafshë shtëpiake e duhur. kafshaa 2.Konsideroni shpenzimet mujore që do të bëhen për kafshën, dhe se sa përshtaten në buxhetin tuaj. kafshe-2 3.Kur adaptoni kafshë, është e rëndësishme që të kujdeseni për të deri në fund të jetës së tij. kafshe-3
dua