Qysh me i ditë përdorimet ndihmuese të vazelinës? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me i ditë përdorimet ndihmuese të vazelinës?

| Keshilla | 12 September 2017 | 19:54

Vaselina është një produkt që po bënë bujë të madhe nëpër vendet e tjera, si një përbërës shumë funksional për shumë truqe të bukurisë dhe të kujdesit ndaj lëkurës. 

Më poshtë ju sjellim pesë përdorime të vaselinës që do t’ju hyjnë shumë në punë.

1. Aplikoni sasi të kosideruseshme të vaselinës në qepalla, pak minuta para se të vendosni t’i lyeni ato. Një gjë e tillë do t’ju ndihmojë që produkti i preferuar i juaji për lyerjen e qepallave të zgjasë tërë ditën.

2. Përzierja e vaselinës me hije për sy ndihmon në krijimin e një kremi bazë shumë të qëndrueshëm.

3. Vaselina ndihmon në ruajtjen e ngjyrës së flokëve

4. Përdoret edhe për buzë të thata dhe ndihmon në kthimin e butësisë së tyre.

5. Nëse e ndjeni se lëkura në gjunjë dhe bërryla është forcuar dhe është bërë shumë e thatë, me ndihmën e këtij produkti ju mund ta tejkaloni lehtësisht një problem të tillë.

Image

 

  • TAGS
  • #
dua