Qysh me i ditë përfitimet nga kripa e detit? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me i ditë përfitimet nga kripa e detit?

| Keshilla | 15 September 2017 | 18:58

Deti ofron një sërë përfitimesh shëndetësore për njeriun.

Ai njëherësh ofron shumë minerale të dobishme për organizmin. 

Këto janë përfitimet që marrim nga uji i detit:

  • Minerale në ujin e detit
  • Stres dhe qarkullim më të mirë të gjakut
  • Lëkura e shkëlqyeshme, më e lëmuar dhe e “pastër” nga qelizat e vdekura
  • Celuliti
  • Largimi i kilogramëve të tepërt
Image

 

dua