Qysh me i mbath skijat? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me i mbath skijat?

Qysh Me Qysh Me | Keshilla | 21 April 2020 | 10:40

Nëse keni dalëë pë të bërë ski në borë, atëhere këtu po ju tregojmë se si t'i mbathni ato.
Shtrijini skijat mbi sipërfaqe të rrafshët.

skija

Vendosni këmbën mbi skija duke futur së pari pjesën e përparme (gishtat)

qysh me skija

Vendosni dhe pjesën e pasme të këmbës dhe bëni presion me këmbë mbi skija

skija qysh me

Kur këmba të jetë në vend të duhur do të dëgjoni një "click"

vendosja e skijave qysh me

dua