Qysh me largu erën e hudrës? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me largu erën e hudrës?

Qysh Me Qysh Me | Keshilla | 21 August 2018 | 18:38

Shumë e pëlqejnë hudhrën, por e shmangun shkaku i aromës. E dini edhe ju që as pastrimi i dhëmbëve nuk ia largon aromën, por ekzistojnë ushqime që e “vrasin” aromën,transmeton Qysh.Me.

Ushqimet më efikase në largimin e aromës së hudhrës nga goja janë mollët, menta dhe sallata e gjelbër. Deri një përfundim si ky ekspertët kishin kërkuar nga 25 vullnetarë që të përtypin për 25 sekonda thelpinj të hudhrës.

Pas kësaj kohe, hulumtuesit kanë analizuar fuqinë e aromës së hudhrës dhe kishin ardhur në përfundim se zgjedhja më e mire ishte menta, mollët dhe sallata e gjelbër.

dua