Qysh me përgaditë vaj kanelle? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me përgaditë vaj kanelle?

| Keshilla | 24 January 2018 | 17:46

Ky vaj shërues është i thjeshtë e mund ta përdorni edhe nëse nuk keni probleme shëndetësore.

Përbërësit:

•12 shkopinj kanelle

•1 gotë vaj ulliri (200 ml)

•1 kavanoz prej qelqit

Mënyra e përgaditjes:

•Shkopinjtë e kanellës i vendosni në kavanoz prej qelqit dhe sipër derdhni vajin e ullirit.

•Sigurohuni që shkopinjtë të jenë mbuluar me vajin e ullirit, e mbyllni kavanozin dhe e lini në vend të ngrohtë

•Le të qëndrojë dy deri tri javë

•Përzieni çdo ditë

• Pas tre javësh vajin e fituar të kanellës e hidhni në një shishe të errët dhe e ruani në vend të ftohtë. 

Image

 

dua