Qysh me tejkalu pickimin e mushkanjave me akull dhe mjaltë? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me tejkalu pickimin e mushkanjave me akull dhe mjaltë?

Qysh Me Qysh Me | Keshilla | 14 July 2017 | 19:55

Është e vështirë që në këtë periudhë kohore të mbrohemi nga mushkonjat, por ekzistojnë mënyra për ta lehtësuar dhimbjen pas pickimit, ta zbutni skuqjen dhe të kruarat.

Zgjedhja e parë këtu është akulli. Në vendin e kafshuar, mbani akull, sepse të ftohtët e ftoh nervin, duke qetësuar të skuqurat dhe të kruarat.

Mund të hidhni pak mjaltë, por edhe pak lëng limoni.

Soda e bukës ndihmon edhe këtu. Mund të aplikoni edhe pak pastë dhëmbësh, pasi që ai e ftoh lëkurën dhe zbut të kruarat.

dua