Qysh me ditë sa shpejt shkruani në tastierë? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me ditë sa shpejt shkruani në tastierë?

Qysh Me Qysh Me | Kuriozitete | 20 May 2020 | 17:00

Faqja TypingTest.com mat shpejtësinë e të shkruarit me metodën WPM. Një faqe e cila do t'ju ndihmoj të kuptoni shpejtësinë.

Pasi të keni hyr në sistem caktoni kohën për të cilën doni të provoni shpejtësinë e të shkruarit, si dhe temën e tekstit me të cilin keni për të shkruar. Klikoni butonin Start Typing Test, dhe filloni të shkruani.

Pasi të ketë përfunduar koha, do t'ju shfaqet tabela e rezultateve e cila tregon shpejtësinë e shkrimit ne Fjale Per Minute/WPM (Words Per Minute).

Me opsionin Share your results mund ta postoni rezultatin tuaj ne Facebook ose Twitter.

Image
TypingTest.com
dua