Qysh me gjetë kuptimin e fjalëve të vështira në gjuhën shqip? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me gjetë kuptimin e fjalëve të vështira në gjuhën shqip?

Qysh Me Qysh Me | Kuriozitete | 15 April 2020 | 08:30

Në gjuhën shqipe hasim fjalë që nuk i kemi dëgjuar asnjëherë, apo edhe që nuk ia dimë kuptimin. Po ashtu ndodh që të jemi të interesuar për të marrë kuptime më të gjërësishme të ndonjë fjale në gjuhën Shqipe.

Për këtë përkujdeset Fjalori Elektronik Shpjegues. Një fjalor shumë praktik që mjafton ta shkarkoni në kompjuter. Është shumë i lehtë dhe i thjeshtë për përdorim. Mjafton të shkoni në këtë link dhe të klikoni shkarko, dhe pastaj mund të punoni me të.

 

dua