Qysh Me nga dua.com - Qysh me kuptu ligjin e thyerjes së dritës? 

Qysh me kuptu ligjin e thyerjes së dritës?

| Kuriozitete | 31 July 2017 | 19:55

Gjithnjë kemi problem me i kuptu detyrat ligjet e fizikes, e nganjëherë s’mund ti kuptojmë ashtu siç duhet. 

Qysh me kuptu ligji i thyerjes së dritës?

Drita gjatë lëvizjes nga një mjedis në tjetrin e ndërron drejtimin e lëvizjes.

Mjedisin nëpër të cilat përhapet drita quhen mjedise optike dhe ato dallohen në mes veti si të rralla apo të dendura.

Tash nuk ka më lehtë se të mësosh online te www.almooc.com.

Procedura është fare e thjeshtë:

me një të klikuar në linkun www.almooc.com
përzgjidhni lëndën MATEMATIKE ose klikoni direkt në linkun ëëë.edumatematike.com
ku do mund të ndiqni një procedurë të thjeshtë regjistrimi

Kliko ku shkruan:

KYÇU NË KLASË FALAS
Zgjedhni një klasë(kurs)
Klikoni në TAKE THIS COURSE FREE
Klikoni në rubrikën “new student”
Shënon emrin, mbiemrin, e-mailin dhe fjalëkalimin
Klikoni në “Sign up”

Image

 

  • TAGS
  • #
dua