Qysh Me nga dua.com - Qysh me u bo fitues i 1,000 Euro tu lujt Counter Strike? 

Qysh me u bo fitues i 1,000 Euro tu lujt Counter Strike?

Qysh Me Qysh Me | Kuriozitete | 15 September 2016 | 12:40
Për me qenë pjesë e Kampionatit CS:GO është shumë e thjeshtë, vetëm duhet të vizitoni http://tinyurl.com/kosictchamp dhe të bëni regjistrimin deri më 7 Tetor, 2016. 13227247_267249040287906_4224886621991050207_o Hapat që pritet të vijohen: Hapi I Ekipi – duhet të dorëzoj emrin zyrtar të ekipit dhe logon, listën e lojtarëve, vitin e themelimit, dhe listën e pjesëmarrjeve në turnire të mëparshme (nëse keni). Hapi II Pjesëtarët e Ekipës (Lojtarët) – Secili lojtar duhet të jetë mbi 16 vjeç, dhe duhet të dërgoj datën e ditëlindjes, SteamID për CS:GO, një fotografi ku shihet kjartë fytyra e lojtarit, dhe vendbadimi aktual (qyteti, shteti). Hapi III Kodi i Pjesëmarrjes – Të gjithë lojtarët pajtohen të sillen në mënyrë të përshtatshme dhe të respektueshme përballë lojtarëve të tjerë, organizatorëve, audiencës, mediave, dhe gjithë të tjerëve që janë pjesë e turnirit. Hapi IV Çmimi i pjesëmarrjes – për të gjithë ekipet pjesëmarrëse është 30€, që mund të bëhet vetëm përmes transferit bankar: • Numri i llogarisë: 1110289774000107 • Emri i Bankës: ProCredit Kosovo • SWIFT code: MBKOXKPR • IBAN #: XK05111028977400010 • Emri i Organizatës: STIKK Përshkrimi i transferit: CS:GO Championship 2016 - *EMRI I EKIPIT TUAJ* - KosICT Hapi V Fillimisht kualifikimet do të zhvillohen më 22 dhe 23 Tetor 2016; Semi-finalja dhe Finalja do të zhvillohen më 29 dhe 30 Tetor, 2016. Hapi VI Shpërblimi – fituesit e turnirit do të shpërblehen me 1,000€, ndërsa shpërblimi për vendin e 2-të dhe të 3-të do të njoftohen më vonë. Për detaje të tjera, mund të vizitoni: https://www.facebook.com/events/491456137716222/
dua