Qysh me kërku falje? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me kërku falje?

| Marredhenie Sociale | 15 November 2017 | 17:26

Të gjithëve ju ka ndodhur që ndonjëherë të jeni në pozitë të palakmueshme dhe të keni bërë ndonjë gabim për të cilin do të duhej të kërkohej falje.

Mirëpo, ndonjëherë thjesht nuk dini si ta bëni këtë gjë ose personi ndaj të cilit ju duhet të kërkoni falje nuk është i lehtë.

Mirëpo, sipas një hulumtimi të bërë, rezulton se kjo është mënyra më e mirë për të kërkuar falje:

Gjëja e parë që duhet të bëni është t’i tregoni se njerëzit bëjnë gabime dhe nuk ka një njeri perfekt

Duhet të fokusoheni në gjuhën e trupit, kontakti me sy është shumë i rëndësishëm, pastaj flisni në mënyrën më të sinqertë të mundshme.

Image

 

  • TAGS
  • #
dua