Qysh me dekoru dhomën e gjumit? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me dekoru dhomën e gjumit?

Qysh Me Qysh Me | Mirembajtje shtepiake | 02 December 2016 | 22:51
Dhoma e gjumit duhet dekoruar në mënyrë që të ndiheni komfort, dhe të relaksoheni e qetësoheni. 1.Shprehni shpirtin tuaj artistik dhe kreativitetin në muret e dhomës së gjumit. Mos i lini muret e zbrazëta nëse ato janë të ngjyrosura me ngjyrë të bardhë. dhom-gjumi-1 2.Mos e ngarkoni dhomën me ngjyra shumë të forta. Aplikoni ngjyra neutrale e të hapura, ndërsa për të thyer neutralitetin qarqafët mund ti vendosni me ngjyra të tjera. dhom-gjumi-2 3.Dhoma e gjumit duhet të jetë atraktive për syrin dhe pamjen tuaj. Shtoni ndriqim me anë të llambave të vogla. dhom-gjumi-3
dua