Qysh me e largu lagështinë nga raftet? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me e largu lagështinë nga raftet?

Qysh Me Qysh Me | Mirembajtje shtepiake | 12 April 2017 | 22:10
Lagështia dhe myku nëpër raftë apo dollap është problem i shpeshtë, por që mund të zgjidhet kështu: 1.Në brendi të rafteve apo dollapit vendosni një gotë me karafil të ngrirë. 2.Mënyrë tjetër është kombinimi i 1 lugë caji me vaj karafili më 1 litër ujë. Kjo masë të vendoset në shishe me spërkatës për të pastruar mykun nga sipërfaqe e vështira. Lihet të veprojë gjatë natës dhe pastrohet në mëngjes.
dua