Qysh me fresku ajrin brenda shtëpisë? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me fresku ajrin brenda shtëpisë?

Qysh Me Qysh Me | Mirembajtje shtepiake | 25 November 2016 | 22:51
Freskuesi juaj i  ajrit, i bërë tërësisht në kushte shtëpiake. Thjeshtë, fusni në ujë të gjithë përbërësit me aromë të mirë, bimët, pemët, mëlmesa dhe ato do ta lëshojnë erën e vet përmes avullimit. Përkufizojuni tek përbërësit të cilët mundeni lehtë t’i blini dhe nuk janë shumë të shtrenjta. Të gjitha që ju duhen janë: Frutat Ju rekomandojmë citronn,  sepse e ka erën më intensive, zgjat më shumë dhe i jep ambientit ndjenjën e freskisë. Bimët Përsëri mund të përdorni çfarë  të doni, por aromën më të mirë e kanë ruzmarina dhe temjani. Gjithashtu, nga bimët tjera mund të përdorni : degë pishe, ekstrakt vanilje, bajame, pastaj  mëlmesa, si: anis, cimet, dhe karafil Mënyra e përgatitjes është shumë e thjeshtë. Të gjithë përbërësit të cilët i keni zgjedhur, lagini me ujë dhe lërini në shporet të zihen, më pas uleni pak zjarrin dhe ngadalë përziejini, hidheni më pas në një enë dhe kjo është e tëra. ajr
dua