Qysh me i dekoru ornamentet për pemë krishtlindjesh? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me i dekoru ornamentet për pemë krishtlindjesh?

Qysh Me Qysh Me | Mirembajtje shtepiake | 19 December 2016 | 19:53
Për ti kthyer ornamentet një ngjyrëshe të thjeshta në ornamente të veqanta dhe shumë të bukura është shumë e thjeshtë. ornamente-1 1.Merrni ornamentet një ngjyrëshe të bardha, dhe pastroni ato me një copë pambuk dhe alkool. ornamente-2 2.Vizatoni lule duke përdorur marker, sikur në foto. ornamente-3 3.Me ngjyra akrili apo uji mund ti mbushni lulet e vizatuara me ngjyra që dëshironi, me ndihmën e një furceje të hollë. ornamente-4 4.Me të njejtin marker, vizatoni trungun e lules. ornamente-5 5.Vazhdoni duke shtuar lule dhe gjethe, sipas preferencës personale.     ornamente-6
dua