Qysh me i dekoru shishet me drita? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me i dekoru shishet me drita?

Qysh Me Qysh Me | Mirembajtje shtepiake | 16 December 2016 | 22:23
Për krijimin e dekorimit për krishtilindje me drita dhe shishe të verës, nevojiten disa shishe xhami të verës si dhe drita për dekorim me bateri. 1.Merrni shishen e xhamit, dhe largoni letrat e ngjitura në to dhe pastroni. 2.Pastaj merni dritat me bateri, aktivizoni ato dhe futini brenda shishes. Këto shishe mund të vendosen në dhomë për ndriqim në skaje të dhomës, apo si dekorim festiv. drita
dua