Qysh me i largu njollat e makeup-it nga rrobat? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me i largu njollat e makeup-it nga rrobat?

Qysh Me Qysh Me | Mirembajtje shtepiake | 27 April 2020 | 15:59

Shpeshherë ndodhë që rastësisht të ndotim rrobat gjatë kohës sa jemi duke aplikuar make-up. Shumicën e vajzave kjo gjë i nervozon sepse këto janë disa nga njollat më të vështira për tu hequr.
Mirëpo kemi një lajm të mirë për ju. Mënyra më e lehtë për largimin e njollave të sherkut, dhe makeup-it në përgjithësi është duke fërkuar njollën lehtësisht me letër të lagur. Aplikohet një sasi e deterxhentit të enëve, lejohet të veprojë për disa minuta dhe pastaj futet në lavatriqe.
Provojeni dhe do të shihni se me këtë metodë do t'i largoni njollat e shkaktuara nga make-up shumë më lehtë.

Image
dua