Qysh me i largu njollat e stilolapsit? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me i largu njollat e stilolapsit?

Qysh Me Qysh Me | Mirembajtje shtepiake | 14 March 2017 | 10:41
Stilolapsi që ndodhet në pjesën e poshtme të xhepit të këmishës tuaj të preferuar hapet ,duke lënë prapa një njollë të madhe boje. Provoni këtë: pjesën e njollosur futeni në qumësht dhe fërkojeni fort derisa njolla të zhduket. Përsëriteni veprimin nëse është e nevojshme.
dua