Qysh me i largu njollat e yndyrës? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me i largu njollat e yndyrës?

Qysh Me Qysh Me | Mirembajtje shtepiake | 13 February 2017 | 18:19
Për të hequr njollën nga një veshje pambuku, marrim një leckë të lyer me benzinë ose amoniak dhe e fërkojmë rrobën sipër. Në një pëlhurë me ngjyrë, përdorni ujin e holluar me pak amoniak. Për pëlhurat e mëndafshit, spërkatni njollën e vajit ose gjalpit me pudër bebash. Lëreni ta thithë dhe më pas fërkojeni butësisht me një furçë.
dua