Qysh me i largu njollat me peroksid hidrogjeni? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me i largu njollat me peroksid hidrogjeni?

| Mirembajtje shtepiake | 16 December 2017 | 17:55

Peroksidi i hidrogjenit nuk është efektiv vetëm në shëndetësi, por është edhe largues i shkëlqyeshëm i njollave.

Ai mund të largoj qdo njollë nga qdo material në vetëm disa minuta, në momentin që kombinohet me deterxhent enësh.

Nevojitet:

  • ½ gote peroksid hidrogjeni
  • 1 lugë deterxhent enësh.

1.Kombinohen përbërësit në një gotë.

Image

 

2.Vendosni pak nga masa në njollë dhe lehtësisht pastroni me një leckë të pastër.

Image

 

3.Lejoni të qëndrojë për 10 minuta.

Image

 

4.Pas 10 minutash, njolla do të jetë larguar.

Pastrohet pastaj në lavatriqe.

Image

 

dua