Qysh me i largu njollat nga materialet? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me i largu njollat nga materialet?

Qysh Me Qysh Me | Mirembajtje shtepiake | 08 December 2016 | 21:40
Njollat më rrezistente mund të zhduken me kombinimin e uthullës dhe deterxhentit të enëve. Për të larguar njollat së pari përzieni 1 gotë caji deterxhent të enëve, me 3 gota caji ujë. Përzieni mirë dhe aplikojeni tretësirën në njollat. Fëkoni derisa të zhduken njollat. Pastaj pjesën e njollosur zhyteni në ujë dhe shpërlani. njollat
dua