Qysh me i pastru çarçafët? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me i pastru çarçafët?

Qysh Me Qysh Me | Mirembajtje shtepiake | 18 April 2017 | 19:22
Ekzistojnë llojë të ndryshme të carcafëve të shtratit. Për ti mbajtur çarçafët e pastër, duhet ti lani ato një herë në javë. Njeriu kalon mesatarisht 56 orë në javë në shtrat, dhe gjatë asaj kohe qelizat e trupit ndërrohen, lëshohet yndyra e trupit dhe djersa. 1.Aktivizoni lavatriqen që të lajë me ujë të ngrohtë, pasi që uji i ngrohtë mbytë bakteriet. Por, para se të aktivizoni lavatriqen kontrolloni çarçafët se në sa gradë duhet larë. 2.Vendosni sodën në lavatriqe së bashku me zbutësin e rrobave. 3.Vendosni çarçafët brenda lavatriqe, dhe pasi të lahen vendosni ato në vend të rrafshët që të mos rrudhosen.
dua