Qysh me i pastru jastekët? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me i pastru jastekët?

| Mirembajtje shtepiake | 16 June 2017 | 17:17

Jastekët e gjumit duhet të pastrohen të paktën 1 herë në 3 muaj, për të larguar qelizat e lëkurës, bakteriet, dhe yndyrën që prodhon lëkura dhe koka.

 

Image

 

1.Në lavatriqe vendosni ½ gote sodë për rroba.

Image

 

2.Shtoni zbutësin për rroba.

Image

 

3.Vendosni vetëm nga 1 jastëk në lavatriqe pasi të jetë shtuar soda dhe zbutësi, dhe lejoni të thahen në ambient të jashtëm para se ti përdorni përsëri.

Image

 

dua