Qysh me i pastru kostumet e larjes? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me i pastru kostumet e larjes?

Qysh Me Qysh Me | Mirembajtje shtepiake | 11 May 2017 | 17:51
Klori, uji i kripur, krema për mbrojtje nda diellit dhe vajërat nga lëkura juaj absorbohen nga kostumet e larjes. Larja e tyre në lavatriqe mund të shkaktojë zgjerimin apo ngushtimin e tyre. 1.Mbushni një kovë me ujë të ftohtë, dhe shtoni 2 lugë deterxhent të enëve. 2.Futni kostumin e larjes në ujin e përzier dhe masazhoni lehtësisht kostumin. 3.Shpërlani kostumin në ujë të ftohtë e të pastër. 4.Largoni me duar sa më shumë ujë që të mundeni nga kostumi, dhe mbështillni ato në një peshqir të thatë.
dua