Qysh me i pastru tepsitë me lehtësi? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me i pastru tepsitë me lehtësi?

Qysh Me Qysh Me | Mirembajtje shtepiake | 27 April 2017 | 20:58
Kjo metodë ju kursen kohë pasiqë aplikimi i gjërave të nevojshme është i shpejtë dhe në ndërkohë që presim reagimin e përzierjes, mund të shfrytëzoni kohën duke bërë punë të tjera të shtëpisë.
  • Spërkasim sodë buke në tepsi
  • Aplikojmë një shtresë të peroksidit të hidrogjenit
  • I shtojmë sodë të bukës përmbi
  • E lëmë përzierjen që të qëndrojë për dy orë
  • E fshijmë me sfungjer apo me leckë
dua