Qysh me i pastru tiganët? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me i pastru tiganët?

Qysh Me Qysh Me | Mirembajtje shtepiake | 07 January 2017 | 03:18
Përbërësit:
  • ½ gote sodë bikarbone
  • 1 lugë deterxhent enësh
  • 5 lugë ujë.
1.Për të përgaditur pastën filloni duke vendosur në një enë të gjithë përbërësit. 2.Kombinoni të gjithë përbërësit dhe vendoseni pastën në një kavanoz, në të cilin mund të qëndroj deri në 3 muaj. 3.Pastaj, merrni një sfungjer dhe në anën e fortë të saj aplikoni një sasi nga pasta e krijuar dhe fërkoni tiganin lehtësisht nga të gjitha anët, duke u siguruar që të mos e gërvishtni atë.
dua