Qysh me i shmangë gabimet e dekorit në dhomë gjumi? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me i shmangë gabimet e dekorit në dhomë gjumi?

Qysh Me Qysh Me | Mirembajtje shtepiake | 02 February 2017 | 21:16
1.Përdorni roletne ose afër nuk keni dritare në dhomë Dritaret dhe izolimi i tyre me roletne ju japin privatësi, kufizim të dritës dhe ekspozimit të saj. Mos lejoni ta mbyllni shumë dhomën e gjumit, të paktën hapni ato gjatë ditës që të qarkullojë drita e nevojshme dhe ajrosja. 2.Harxhoni në dyshekë të shtrenjtë dhe jo të përshtatshëm Fokusohuni në kualitetin e dyshekut dhe qëndrueshmërinë e tij, duke mos menduar vetëm për lloje të shtrenjta dhe aspak të rehatshme. 3.Nuk e pastroni dyshekun sa duhet Bakteriet dhe mikrobet janë gjinthandej, sidomos në dhomën e gjumit. Kjo nuk përbën ndonjë problem të madh, përderisa nuk jeni alergjik ndaj tyre. Me anë të fshesës me vakum largoni të gjitha alergjenët, pastroni dhe ndrroni më shpesh çarçafët dhe mbulesat, në mënyrë që shtrati juaj të jetë i freskët rregullisht. 4.I leni muret e zbrazëta Duhet të jeni shumë personale në mënyrë që dhoma e gjumit të ju reflektojë. N uk ka më mirë se shprehja e artit dhe kreativitetit tuaj.      
dua