Qysh me i shmangë gabimet gjatë rregullimit të banesës? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me i shmangë gabimet gjatë rregullimit të banesës?

Qysh Me Qysh Me | Mirembajtje shtepiake | 16 November 2016 | 16:08
1.Mundohuni që pikturat ti vendosni në vend të duhur. Mos vendosni asgjë as shumë lartë as shumë ulët, por në lartësi të syrit. 2.I Përdorni sendet e vjetra, mbulesat, jastëkët…vetëm sepse mendoni që duhet ti ruani? Nëse diçka nuk funksionon, duhet ta ndërroni. Zgjidhuni dhe eksperimentoni. Kjo është shtëpia juaj. 3.Rregulli i artë thotë që duhet të keni të paktën tre vende burimi të dritës në secilën hapësirë (ndërsa lusteri monstruoz nuk llogaritet). 4.Paramendoni që në atë dhomë të bëni aktivitete të ndryshme dhe ti gruponi mobilet në përputhshmëri me të: kolltuku në të cilën do të lexoni, zakonisht me të shkon edhe tavolina ku mund të vendosni grisinat, ngjitur me dollap le të jetë një ulëse e vogël. dhoma-ndenjes  
dua