Qysh me i tha petalet e trëndafilave? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me i tha petalet e trëndafilave?

Qysh Me Qysh Me | Mirembajtje shtepiake | 19 February 2017 | 23:48
Mënyra më e thjeshtë dhe më e shpejtë është tharja e petaleve të trëndafilave në mikrovalë. 1.Vendosni një letër kuzhine në pjatën e mikrovalës. 2.Vendosni petalet në letrën e kuzhinës, dhe pastaj vendosni një letër tjetër mbi petale. 3.Aktivizoni mikrovalën në maksimum për 2 minuta. 4.Largoni enën nga mikrovala, ktheni petalet në anën tjetër në mënyrë që të thahen njësoj, dhe pastaj lëshoni mikrovalën për një tjetër minutë.
dua