Qysh me kriju ambient të ngrohtë brenda shtëpisë? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me kriju ambient të ngrohtë brenda shtëpisë?

Qysh Me Qysh Me | Mirembajtje shtepiake | 08 December 2016 | 21:14
Për të larguar hapësirën stresuese, e për të krijuar një ambient të ngrohtë e qetësues ndiqni këto këshilla. 1.Krijoni hapësirë. Dhoma e mbingarkuar do të ju bëj të ndiheni të stresuar, kështu që sigurohuni të keni hapësirë të mjaftueshme në dhomë, duke i larguar gjërat e panevojshme. 2.Balanconi ngjyrat brenda dhomës. 3.Ngjyra e kaltër tërheq keativitetin brenda shtëpisë, ndërsa ngjyra gjelbër krijon ndjenjë të jetës së re. 4.Vendosni disa bimë brenda ambientit, dhe lejoni dritën të depërtojë në dhomë. Young mother and her daughters by a fireplace on Christmas
dua