Qysh me kriju deterxhent për rroba? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me kriju deterxhent për rroba?

Qysh Me Qysh Me | Mirembajtje shtepiake | 19 January 2017 | 19:42
E gjitha qfarë ju nevojitet për të përgaditur sodë pa kemikale, dhe shumë efektive për largimin e njollave është soda bikarbone. 1.Vendoseni sasinë e dëshiruar të sodës bikarbone në një tepsi. 2.Lëshoni furrën në 180 gradë dhe largoni tepsinë nga furra pas 1 ore. 3.Vendoseni sodën në kavanoz, dhe është i gatshëm për përdorim.
dua