Qysh me kriju largues myku? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me kriju largues myku?

Qysh Me Qysh Me | Mirembajtje shtepiake | 14 November 2016 | 19:47
Përbërësit:
  • 1 gotë vodka
  • 1 gotë ujë
  • 10 pika lëng limoni.
myk-1 1.Në një shishe të pastër me spërkatës shtoni vodkën, ujin, lëngun e limonit dhe përzieni. myk-2 2.Spërkatni zonat e mykosura, dhe lejoni të veprojë për 5-10 minuta. myk-3 3.Pastroni pastaj me leckë të pastër. myk-4
dua