Qysh me kriju pemë të krishtlindjeve si dekorim? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me kriju pemë të krishtlindjeve si dekorim?

Qysh Me Qysh Me | Mirembajtje shtepiake | 07 December 2016 | 20:13
Nëse keni ndonjë bluzë me ornamente që nuk ju bie, apo nuk e vishni më, atëherë atë mund ta shëndrroni në dekorim për shtëpi. dekorim-pem-1 1.Prisni dy trekëndësha të njejtë nga bluza. dekorim-pem-2 2.Qepni copat së bashku, me anë të makinës për qepje apo manualisht me dorë. dekorim-pem-3 3.Mbushni hapësirën brenda me sasi të mjaftueshme pambuku. dekorim-pem-4 4.Vendosni një kunjë druri në mes të pambukut dhe qepni pjesën tjetër të materialit, njësoj sikur në foto. dekorim-pem-5 5.Vendosni kunjën në një vazo të mbushur me dhe apo rërë. dekorim-pem-6
dua