Qysh me kriju qirinjë me aromë kafeje? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me kriju qirinjë me aromë kafeje?

Qysh Me Qysh Me | Mirembajtje shtepiake | 10 April 2017 | 20:57
Përbërësit:
  • kafe e bluar
  • dyll bletësh.
1.Vendosim dyllin e bletëve në një enë, dhe e vendosim mbi tenxhere me ujë, në mënyrë që të shkrihet mbi avull. 2.Marrim një gotë të vogël të krijuar nga kartoni, dhe ngjisim fitilin e qiriut në mes të gotës. 3.Marrim 1 lugë kafe të bluar dhe e vendosim në fund të gotës. Shtojmë dyllin. Shtojmë edhe një lugë kafe pasi të kemi vendosur dyllin dhe e lejojmë të ngrihet.
dua