Qysh me kriju shporta me litar? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me kriju shporta me litar?

Qysh Me Qysh Me | Mirembajtje shtepiake | 29 March 2017 | 21:26
Nevojitet:
  • Ngjitës
  • ½ metre litar
  • Enë keramike
  • gërshërë.
1.Filloni me fundin e litarit. Vendosni një sasi të vogël të ngjitësit në njërën anë të litarit, afërsisht 5 cm dhe mbështilleni litarin rreth vetes. 2.Vazhdoni procedurën e njejtë duke shpërndarë ngjitës në njërën anë të litarit, dhe duke e mbeshtjellur litarin rreth vetës derisa të keni një sipërfaqe të gjërë e të rrafshët aq sa ena e keramikës. Kur të vini tek kjo pikë filloni të shkoni poshtë sipas formës së enës së kthyer mbrapsht. 3.Vazhdoni derisa të keni arritur deri tek fundi i enës. Në fund lejoni 10 cm hapësirë të litarit dhe ngjitni atë, njësoj si në foto. 4.Përsëritni edhe në anën tjetër dhe lejoni të thahet ngjitësi.
dua