Qysh me kriju spërkatës për largimin e rrudhave nga rrobat? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me kriju spërkatës për largimin e rrudhave nga rrobat?

Qysh Me Qysh Me | Mirembajtje shtepiake | 10 November 2016 | 22:23
Përbërësit:
  • 2 gota ujë të ngrohtë
  • 1 lugë zbutës për flokë
  • 1 lugë uthull të bardhë.
laargim-i-rrudhave-1 1.Në një shishe me spërkatës shtoni ujin e ngrohtë. laargim-i-rrudhave-2 2.Shtoni zbutësin e flokëve. laargim-i-rrudhave-3 3.Shtoni në fund uthullën. laargim-i-rrudhave-4 4.Përzieni dhe me masën e krijuar spërkatni disa herë në rroba të rrudhosura. laargim-i-rrudhave-5 5.Tërhiqni rrobat që të largohen rrudhat dhe vendosni ato në një sipërfaqe të rrafshët derisa të thahen. laargim-i-rrudhave-6
dua