Qysh Me nga dua.com - Qysh me kriju zbutës për rroba? 

Qysh me kriju zbutës për rroba?

Qysh Me Qysh Me | Mirembajtje shtepiake | 08 November 2016 | 23:27
Përbërësit:
  • 300 ml zbutës të flokëve
  • 1 gotë e gjysmë uthull të bardhë
  • 3 gota ujë të ngrohtë
  • Disa pika vaj livandoje(opcionale).
zbutes-1 1.Në një enë të thellë vendosni zbutësin e flokëve, i cili mund të jetë pa aromë apo me aromë që dëshironi, nuk është e rëndësishme. zbutes-2 2.Shtoni uthullën dhe ujin. zbutes-3 3.Për një aromë më të mirë shtoni vajin e livandos. zbutes-4 4.Përzieni zbutësin e krijuar mirë dhe vendoseni në një enë të përshtatshme. zbutes-5 5.Në secilën larje në lavatriqe vendosni ¼ e gotës të mbushur me zbutës. zbutes-6
dua