Qysh me largu mykun nga lavatriqja? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me largu mykun nga lavatriqja?

Qysh Me Qysh Me | Mirembajtje shtepiake | 03 May 2017 | 00:35
Nevojitet: – detergjent i lëngshëm për pastrim (mundësisht që përmban klorinë) – një sfungjer – dorëza -25g kripë limoni apo potasiim hidrogjen oksalat Udhëzim: Hapi i parë në luftimin e kërpudhës është ta pastroni brendësinë e makinës larëse për të larguar ndyrësinë e akumuluar. Aplikoni detergjentin me klorinë nëpër tërë sipërfaqen e gomës mbyllëse. Mbylleni derën dhe lereni ashtu për disa orë. Pas kësaj, kyçeni makinën në opsionin “shpëlaj”. Vendosni kripë limoni në ndarjen për detergjet dhe rregullojeni makinën në temperaturën më të lartë.
dua