Qysh me largu ngjyrën e markerit nga materialet? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me largu ngjyrën e markerit nga materialet?

Qysh Me Qysh Me | Mirembajtje shtepiake | 04 April 2017 | 19:35
1.Nëse ngjyra e markerit nuk është tharë ende, atëherë me anë të një lecke të thatë fërkoni njollën. Kjo do të largojë ngjyrën e cila nuk është thithur ende nga materiali i pambukut. 2.Nëse ngjyra është tharë atëherë do të ju duhet një tretësirë me përqindje të lartë alkooli. Aplikoni një sasi të vogël alkooli në njollën e markerit dhe vendosni një letër kuzhine mbi njollë. Lejoni të thahet, dhe pastaj lajeni në lavatriqe.
dua